Frukt- och bärremmar

svartvinbärsremFredagsgott till mellis! Ungefär hälften svarta vinbär och hälften välmogen banan. Mixade och bredde ut ganska tunt på plåt och torkade ca 4h i ugnen (så den inte är kladdig) på 60-80 grader. Smaskens! Provade med lingon och lite honung en annan gång som jag värmde upp först. Mycket gott och härligt syrligt. Ville dock prova utan sötning denna gång och det blev lika lyxigt och enligt de små provsmakarna mera godisgott.

Detta inlägg publicerades i Mellanmål, Mindre socker och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s