Fredagsgott till mellis! Ungefär hälften svarta vinbär och hälften välmogen banan. Mixade och bredde ut ganska tunt på plåt och torkade ca 4h i ugnen (så den inte är kladdig) på 60-80 grader. Smaskens! Provade med lingon och lite honung en annan gång som jag värmde upp först. Mycket gott och härligt syrligt. Ville dock prova utan sötning denna gång och det blev lika lyxigt och enligt de små provsmakarna mera godisgott.
-
Senaste inläggen
Kategorier
Meta
- alfa-alfa
- aubergine
- bananer
- biff
- blomkål
- blåbär
- broccoli
- bärrem
- bönbiff
- chips
- chokladdryck
- curry
- dextrinering
- fisk
- fiskgratäng
- fruktrem
- Färs
- gratäng
- grillat kött
- gryta
- gröna ärtor
- gröt
- gulbetor
- havre
- hummus
- kikärtor
- kyckling
- köttfärs
- lasagne
- Lax
- lergrytebröd
- linser
- milkshake
- mixad soppa
- mjölkchoklad
- mos
- mungbönor
- müsli
- nöt
- nötkött
- o'boy
- paj
- pasta
- pasta. pesto
- pastagratäng
- polkabeta
- potatis
- purjolök
- ris
- risgrynsgröt
- risrester
- rotfrukter
- rotmos
- rotsaksmos
- rödbeta
- rödbetor
- rödbetssallad
- smoothie
- soppa
- spenat
- stek
- stroganoff
- surdegslimpa
- svarta bönor
- säd
- tomatsås
- vegetarisk
- vegetariska köttbullar
- vegetarisk biff
- vegetariskt
- vegobullar
- vit fisk
- vitkål
- älgstek
- ärtdipp