Betchips

Jag har nu haft förmånen att få vara med och planera, inreda och starta upp ännu ett förskolekök för 90 barn. Med nya ugnar öppnar sig fantastiska möjligheter i matlagningen. Ny favorit på salladsbuffén är chips. Alltså bara ugnsbakade tunna skivor av grönsaker med lite olja och salt som sen får eftertorka i ugnen på lite lägre temperatur med öppet spjäl. Krispigt och riktigt smakrikt blir det. Idag blev det rödbetor och gulbetor. Andra favoriter är palsternackor och grönkål.

betchips

Annonser
Det här inlägget postades i Sallader och tillbehör och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s